Wie ik ben

Gediplomeerd mantelzorgmakelaar

Albert Jan Fokkens is mijn naam. Ik ben opgeleid tot mantelzorgmakelaar en ingeschreven bij de beroepsvereniging BMZM en in het beroepsregister. Als gecertificeerd mantelzorgmakelaar werk ik in de provincie Drenthe.  Mijn doel is u als mantelzorger te ontlasten.

Vanuit zelfstandigheid en volledige onafhankelijkheid kom ik maximaal op voor uw belangen als mantelzorger en voor uw naaste, waar u voor zorgt en veel voor regelt.

Mijn drive

De afgelopen jaren heb ik respect gekregen voor mantelzorgers. Vanuit de privésfeer heb ik ervaren welk beslag dat kan leggen op familieleden. Andere mantelzorgers in mijn omgeving ondersteunen, is voor mij nu de uitdaging.

Albert Jan Fokkens

Ervaringen

Ik ben gewend om met wetten, voorwaarden en regelgeving om te gaan. Dit tijdens een lange periode werken bij verzekeraars. Daarnaast heb ik, samen met mijn echtgenote, al bijna 20 jaar met succes in zelfstandigheid een webdesignbedrijf. Creatief denken en doen is daarbij van belang.

Met deze verschillende werkervaringen, mijn levenservaring, de afgeronde post HBO-opleiding tot mantelzorgmakelaar en mijn persoonlijke drive kan ik beroepsmatig een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van de mantelzorger en de naaste waar u voor zorgt.

De nieuwe tijd

Een nieuwe wereld, een nieuwe (digitale) tijd. In die nieuwe tijd, waar zorg en ondersteuning van hulpbehoevende mensen in de omgeving steeds belangrijker wordt, ga ik u helpen. Wilt u een afspraak maken, klik dan hier.

U hoeft er niet alleen voor te staan

Albert Jan Fokkens